Oili Holopainen ja Tuomas Outinen keskimatkan taitavimmat

Suunta 2000:n Oili Holopainen kasvatti itseluottamustaan ja intoa tulevaan kauteen voittamalla keskimatkan kilpailun yhtä sekuntia Sonja Mörskyä nopeampana. Maria Hoskari ja Nina Kärnä jakoivat kolmannen sijan vajaata minuuttia Holopaista hitaampana.

Oli vauhdikas kisa. Hanki kantoi ja siksi piti olla tarkkana reitinvalinnoissa, Oili Holopainen totesi.
Hän kilpailee ensimmäistä kauttaan naisten sarjassa. Paras saavutus oli naisten viestin SM-hopeasija yhdessä Venla Viippolan ja Anni Salmelan kanssa.

Oili Holopainen

Ensi vuonnakin nuorten sarjaan pääsevä Salmela voitti 20-vuotiaiden sarjassa Lumirastien kaikki osakilpailut.

Tuomas Outinen voitti miesten keskimatkan. Lauantain SM-pitkän keskeyttämään joutunut Outinen osoitti, että onnistuessaan hän kuuluu maan kärkinimiin. Kokenut Hannu-Pekka Pukema jäi 18 sekuntia ja Miska Tervala kolme sekuntia enemmän.