Maria Hoskari ja Miska Tervala Lapin Lumirastien kokonaisvoittajat

Maria Hoskari ja Miska Tervala keräsivät voittoon oikeuttavat pisteet Lapin Lumirastien kokonaiskilpailussa. Hoskarin kolmen kilpailun yhteispisteet olivat 2967. Sonja Mörsky keräsi 2875 ja Oili Holopainen 2820 pistettä. Kolmannesta sijasta käytiin tiukka kilpailu, sillä Nina Kärnä jäi vain kaksi pistettä Holopaisesta.

Miesten kokonaiskilpailussa Miska Tervala oli ylivoimainen pistein 2937. Hannu-Pekka Pukema jäi 147 pisteen päähän. Continued →

Oili Holopainen ja Tuomas Outinen keskimatkan taitavimmat

Suunta 2000:n Oili Holopainen kasvatti itseluottamustaan ja intoa tulevaan kauteen voittamalla keskimatkan kilpailun yhtä sekuntia Sonja Mörskyä nopeampana. Maria Hoskari ja Nina Kärnä jakoivat kolmannen sijan vajaata minuuttia Holopaista hitaampana.

Oli vauhdikas kisa. Hanki kantoi ja siksi piti olla tarkkana reitinvalinnoissa, Oili Holopainen totesi.
Hän kilpailee ensimmäistä kauttaan naisten sarjassa. Paras saavutus oli naisten viestin SM-hopeasija yhdessä Venla Viippolan ja Anni Salmelan kanssa. Continued →

Lumirastien palkintojenjako

Lumirastien palkintojenjako pyritään aloittamaan sarjoissa H/D11 – H/D21 viimeistään klo 13:00, edellyttäen tuloksien valmistumista.

Muiden sarjojen (H/D35-85) palkinnot noudettavissa infosta tuloksien valmistuttua.

Seuraa infotaulua tuloksien osalta.

Palkintojenjako ilmoitetaan kisakuulutuksen kautta.

Hoskarille ja Toivoselle pitkän matkan SM-kultaa

Maria Hoskari odotetusti ja Eevert Toivonen ehkä hiukan yllättäen voittivat pitkän matkan Suomen mestaruudet Lapin Lumirastien jatkuessa Kemissä.

Molempien menestys pohjautui erittäin tasaiseen ja liki virheettömään suoritukseen. Hoskari oli huonoimmalla rastivälillään neljäs vain 16 sekuntia nopeimmasta. Vastaavasti Toivonen oli lähes kaikilla rastiväleillä joko ykkönen tai kakkonen.

Maria Hoskari oli suoritukseensa tyytyväinen. Continued →

Lapin Lumirastit avattiin lähes tasapelien merkeissä

Lapin Lumirastien avaus tapahtui miesten ja naisten osalta ällistyttävän tasaisesti. Miesten sprintissä kolmen kärki mahtui sekunnin sisään ja naisissa voitto jaettiin kahden ensimmäisen kesken.

Miesten kilpailussa ennakkosuosikki Aapo Viippola johti vielä toiseksi viimeisellä rastilla, mutta muutamien sekuntien virhe viimeiselle rastille pudotti hänet Miska Tervalan ja Tuomas Outisen taakse.