On kiitosten aika

leimaus

Lapin Lumirastit 2013 ovat ohi. On kiitosten aika.

Jälleen kerran me järjestäjät olimme säiden säätäjän suosiossa. Jos joku kaipaa säiden osalta vielä parempaa, mitä Kallinkangas ja Puuluoto tarjosivat, niin sitten on mentävä jollekin muulle planeetalle.

 

Talkooväelle suuret kiitokset. Hiihtosuunnistus on laji, jossa kilpailut jäisivät pitämättä ilman uupumatonta talkooporukkaa. Ratamestarit ovat ratkaisevassa asemassa. Jatkokoulutusta tarvitaan, jotta tulevaisuudessakin löytyy innostuneita ja osaavia urasuunnittelijoita ja kelkkakuskeja.

Risto Kivisen tulospalvelusysteemi palveli yleisöä paikan päällä ja netin ääressä yhdessä gps-seurannan kanssa jopa paremmin kuin odotin ja innosti toisen Riston, kuuluttaja Risto Luodonpään erinomaiseen suoritukseen.

 

Yhteistyökumppanimme mahdollistivat sen, että tapahtumasta jäänee jotakin viivan alle. Siitä hyötyy alueemme suunnistustoiminta. Tornion kaupunki ja Keminmaan kunta kantoivat oman kortensa kekoon. Kiitos kaikille.

 

Suurimmat kiitokset teille, hyvät osanottajat, kun tulitte tänne Lapin porteille. Tuli tunne, että töitä ei ole tehty turhaan. Vuoden kuluttua 28. – 31.3.2014, tavallisessa viikonvaihteessa perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina Lapin Lumirastit käydään Sodankylässä.

Pitäkää Lappi mielessä. Elokuun alussa on Suomen Tunturisuunnistus ja joulukuun alussa, itsenäisyyspäiväviikolla Ensilumen rastit Ylläksellä mausteena maailmancupin avauskilpailut.