GPS-seuranta

GPS-Seuranta on kaikilla kilpailijoilla lauantain SM-pitkällä matkalla sarjoissa H/D 20 ja H/D 21. Seurantalaitteen saa lähtöpaikalta, 3 min lähtökarsinassa. GPS-seurantalaitteen käyttäminen on pakollista.

H/D 15-17 lähtöajat muuttuvat

H/D 15-17 -sarjojen rankissa on ollut virhe, joka korjataan ke 22.3.2023. Kyseisten sarjojen lähtöajat  muodostetaan korjatun rankin perusteella uudestaan. Näissä sarjoissa kilpaileva, tarkistathan lähtöaikasi uudelleen torstaina.

Jälki-ilmoittautuminen Lumirasteille

SM-kilpailuun ei ole voinut ilmoittautua 16.3.2023 klo 24 jälkeen. Irma ei valitettavasti salli kolmipäiväisen kilpailun osalta sitä etteikö jälki-ilmoittautuminen silti olisi lauantaille mahdollista. Lisäksi lauantain kilpailu on yksi kolmipäiväisen tapahtuman osakilpailu. Tämän vuoksi jälki-ilmoittautuminen on mahdollista myös lauantain kilpailuun, mutta jälki-ilmoittautuneet kilpailijat eivät saa kilpailulleen SM-statusta. Continued →

SM-kilpailun ilmoittautuminen on päättynyt

SM-kilpailun ilmoittautuminen on päättynyt. Määräaikaan mennessä tuli tasan tavoitteen mukainen 300 osallistujaa SM-kilpailuun! 🙂 Perjantain ja sunnuntain kilpailuihin voi vielä jälki-ilmoittautua.

Muistathan, että lounasruokaa kisapaikalla saa vain ennakkotilauksella ja tilaus on tehtävä kisasivujen lomakkeella 20.3.2023 mennessä.

Ruokaa tilauksesta

Kisapaikalla on tarjolla lämmin ruoka lauantaina ja sunnuntaina, mutta vain ennakkoon tilanneille. Lisätietoa ja tilauslomake Kahvila ja ravintola sivulla.

Kuvia

Tänä viikonloppuna maastossa on liikkunut valvoja ja ratamestari. Kelkkamiehet ovat merkinneet rastipisteet. Tässä muutama kuva tältä viikolta. Ilmoittautuminen SM-kilpailuun päättyy torstaina 16.3.2023.

Ilmoittautumisia odotellaan

Nyt on kymmenen päivää aikaa ilmoittautua SM-kisaan. Ilmoittautumisia odottelemme jo kovasti tipahtelevan. Kuva on otettu tänään.

Kolme viikkoa kisoihin

Kisoihin on nyt aikaa kolme viikkoa. Lunta on maastossa paljon ja urien ajo hyvällä mallilla.

Kisoissa on tarjolla lämmintä ruokaa, mutta se pitää tilata ennakkoon viimeistään kisaviikon maanantaina 20.3.2023. Tilauslomakkeen löydät Kahvila ja ravintola sivulta.

Lapissa järjestettäviä kansallisia kisoja on viime vuosina ollut vähenemässä määrin. Riittävä osallistujamäärä takaa lajille paremman tulevaisuuden lumivarmassa Lapissa. Continued →