Lapin Lumirastit saatu päätökseen

Lapin Lumirastit saatiin päätökseen tämän päivän keskimatkan kisan myötä. Pääsarjoissa yhteispisteiden voittajia olivat Marjut Turunen ja Tero Linnainmaa. Tulospalvelusivuilta löytyy tuloksia, väliaikoja, reittihärveliä jne.

Suuret kiitokset järjestäjien puolesta kaikille kilpailijoille, talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille!

Löytötavaroita voi tiedustella Veijo Ekonojalta (veijo.ekonoja@pp.inet.fi, 040-5088491). Continued →

Suomen mestaruudet jaettu

Pitkän matkan Suomen mestaruudet jaettiin paikoitellen sakeassakin lumisateessa, parhaat varmasti erottuivat. Pääsarjojen päivän nopeimmat olivat Milka Reponen ja Tero Linnainmaa. Alla kuvat molempien pääsarjojen kärkikolmikosta (klikkaa artikkeli auki sen otsikosta, jotta näet kuvat). Pääsarjalaisten reittejä voi tutkailla GPS-seurannasta. Huomenna ohjelmassa vielä Lapin Lumirastit päättävä keskimatkan kilpailu. Continued →

SM-pitkämatka käynnissä

SM-pitkämatka on käynnissä. Yöllä lunta on tullut reippaasti lisää ja kelkkaryhmä on ahkeroinut. Raskas kisa on joka tapauksessa tulossa.

Tulospalvelusivuilla on jälleen online-tuloksia sekä livekuvaa maalisuoralta.

Santasport cupin pistetilanne

Hiihtosuunnistuksen nuorten SantaSport cupin seitsemäs osakilpailu kilpailtiin tänään Lapin Lumirastien yhteydessä. Pistetilanne 7/8 löytyy täältä.

Sprintti kisailtu

Päivän sprinttikilpailu vietiin läpi melko sankassa lumisateessa. Pääsarjoissa päivän parhaat olivat Tuomas Kotro ja Daisy Kudre. Tulokset löytyvät tulospalvelusivuilta ja illan aikana sinne tulee myös Reittihärveli.

Muutamia valitettavia EmiTagien hyytymisiä tuli, mm. kuvan Stanimir Belomazheville. Huomista varten kannattaa tarkistaa EmiTagin jännite infossa ennen lähtöä, jotta varmistuu korttinsa toimivuudesta. Ennen testaamista tagia tulee pitää ulkoilmassa vähintään 15 minuuttia. Continued →

Kisat valmiina alkamaan

Kisat ovat alkamassa. Lunta sataa ja pohjoinen puhaltaa! 🙂 Online-tulosten lisäksi luvassa livekuvaa maalisuoralta. Linkit palveluihin tulospalvelusivuilla.

Ratavalvojan lausunto ja kisasää

Ratavalvoja Velu Sipolan lausunto löytyy nyt kisasivuilta. Käykäähän lukaisemassa!

Kisapäivien sääennustetta voi tutkailla esimerkiksi Ilmatieteen laitoksen sivuilta. Näyttää siltä, että aamut on kylmiä, mutta päiväksi lämpenee mukavasti ja aurinkokin voi näyttäytyä.

Lisäyksiä lähtölistoille ja alustavat kilpailuohjeet

Lähtölistoille on nyt lisätty myös jälki-ilmoittautuneet. Tarkistakaahan edelleen, että tietonne ovat oikein, mm. EmiTag-numeron osalta. Virheissä yhteys Risto Kiviseen. Lähtölistoissa U-kirjain nimen perässä tarkoittaa, että kilpailee lauantain SM-kilpailun ulkopuolella. Lumirastien tuloksiin U-merkintä ei vaikuta.

Kisasivuille on lisätty myös alustavat kilpailuohjeet, löytyvät navigointipalkista. Continued →